Webinar De universele plafondlift cassette

Een plafondlift cassette die op iedere bestaande rails past? Het bestaat! Benieuwd hoe deze ontwikkeling bijdraagt aan duurzaamheid in de zorg en herinzetbaarheid van hulpmiddelen? Kijk mee met ons live webinar op 7 mei.

Meer informatie en inschrijven

Zorghulpmiddelenbeheer vanuit je broekzak met de KIS Scan&Go app

september 2023

Met de KIS Scan&Go app maken wij zorghulpmiddelenbeheer binnen zorginstellingen simpeler en efficiënter! Evenals het KIS portaal biedt de app alle functionaliteiten om logistieke opdrachten aan ons door te geven en informatie in te zien die voor u belangrijk is. Zorghulpmiddelenbeheer vanuit je broekzak wordt door deze app mogelijk gemaakt!

Met onze KIS Scan&Go app kunnen onze klanten gemakkelijk en snel zorghulpmiddelen bestellen, afmelden of laten repareren. Veilig, op elke plek en 24/7 online beschikbaar.

De Scan&Go app is de mobiele versie van het KIS portaal. Met de app kunt u de QR code op het hulpmiddel scannen en direct een actie doorgeven. U ontvangt een bevestiging en Doove Care Groep doet de rest.

Om gebruik te maken van deze app heeft u een persoonlijke inlog nodig. Wilt u een inlog of meer informatie? Stuur een e-mail naar klantenteam@doove.nl

Download hier de app in Google Play Store
Download hier de app in de App Store

Wil je updates van het laatste nieuws van
Doove Care Groep ontvangen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.