Niet kopen, maar delen! Ook als het om zorghulpmiddelen gaat.

Samen met Ipse de Bruggen leggen we in het webinar op 25 juni uit wat het betekent als je depotbeheer een centrale plek geeft binnen de zorgorganisatie.

Meer informatie en inschrijven

Innovatie en technologie

Innovatie en technologie

Vanuit onze identiteit als zorgverbeteraars maken wij dingen graag beter, vooral de zorg.

Onze focus ligt hierbij volledig op de instellingenmarkt in Nederland. Dit zorgt ervoor dat wij in de ontwikkeling van onze producten en diensten onze volledige aandacht kunnen richten op de behoeften die in de instellingenmarkt actueel zijn.

Door slim met onze klanten samen te werken pakken we de uitdagingen in de zorg, waar we met elkaar voor komen te staan, op en bedenken wij met elkaar oplossingen om zorginstellingen te kunnen ontzorgen op het gebied van zorghulpmiddelen.

De toekomst is innovatie, de toekomst is nu!

Onze commitment aan de Greendeal gecombineerd met de extra uitdagingen in de zorg zoals dubbele vergrijzing, fysieke belasting, toenemend personeelstekort en kostenbesparing maakt dat wij continu kijken naar manieren om onze hulpmiddelen en onze dienstverlening slimmer en efficiënter in te zetten.
Van hulpmiddelen die de fysieke belasting van de zorgverlener verminderen en de zelfstandigheid en de mobiliteit van gebruikers te vergroten tot innovatieve, technologische hulpmiddelen in de vorm van apps en sensoren. Maar ook met onze digitale oplossingen  (KIS portaal en Scan&Go app) die wij in eigen huis ontwikkelen om administratieve werkprocessen van zorgverleners efficiënter te maken.

Innovatieve concepten en producten

Om onze dienstverlening te blijven optimaliseren volgen wij de marktontwikkelingen op de voet. Onze afdeling R&D monitort continu of onze hulpmiddelenassortiment nog aansluit bij de behoeften in de markt.
Waar nodig wordt naar nieuwe/andere oplossingen gezocht of in eigen beheer ontwikkeld. In nauwe samenwerking met onze klanten, leveranciers en studenten van hogescholen en universiteiten geven wij vorm aan innovaties.
Daarnaast kijken wij ook goed naar wat er in de landen om ons heen gebeurt om zo als eerste nieuwe innovaties op de Nederlandse markt te brengen.

Wij zoeken oplossingen die zowel kosten besparen als de kwaliteit verbeteren

In de afgelopen jaren zijn er binnen Doove Care Groep tientallen innovaties ontwikkeld en/of op de Nederlandse markt gebracht.
Enkele recente voorbeelden:
TOBA 2 douche-/toiletstoel
Ray-E beddenkantelaar
Rotobed revalidatiebed
Facility support
KIS portaal en Scan&Go app
0% Challenge (gefaseerde aanpak om de interne decubitusprevalentie tot 0% terug te brengen)