Scholing Wondzorg bij Decubitus

Op donderdag 30 mei verzorgt Nancy Woerts een waardevolle scholing waarin ze je alles leert over decubituswonden; wat zie je, wat moet je doen en wat is in welke situatie het juiste product?

Meer informatie en inschrijven

Online IPC Therapie aanvragen voor uw lymfoedeem patiënt in de thuissituatie

mei 2020

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het bouwen van een online aanvraagportaal. Via dit portaal op ipctherapie.nl kunnen oedeemtherapeuten snel, simpel en veilig een aanvraag doen voor een patiënt in de thuissituatie.

Werken via ons portaal is de enige manier is om gegarandeerd veilig patiëntgegevens te delen bij de aanvraag van IPC Therapie. Na het eenmalig opgeven van persoonlijke inloggegevens en accordering van de algemene- en privacyvoorwaarden is de aanvraag daarna gegarandeerd AVG-proof!

U kunt uw inloggegevens aanvragen via: ipctherapie.nl/inloggen.
Binnen 2 werkdagen ontvangt u deze per mail en kunt u direct aan de slag!

Zodra u bent ingelogd duurt een aanvraag voor IPC Therapie slechts enkele minuten. Het portaal is slim en helpt u bij het indienen van de verwijzing, samenstellen van de onderbouwing en indienen van de afleverspecificaties om de aanvraag zo goed en compleet mogelijk in te kunnen dienen bij de desbetreffende zorgverzekeraar. Hierdoor kunnen wij een 100% goedkeuring garanderen bij iedere zorgverzekeraar in Nederland.

Benieuwd wat IPC Therapie kan betekenen voor lymfoedeem patiënten? Kijk dan op ons kennisplatform ipctherapie.nl voor meer informatie.

Wil je updates van het laatste nieuws van
Doove Care Groep ontvangen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.