Scholing Wondzorg bij Decubitus

Op donderdag 30 mei verzorgt Nancy Woerts een waardevolle scholing waarin ze je alles leert over decubituswonden; wat zie je, wat moet je doen en wat is in welke situatie het juiste product?

Meer informatie en inschrijven

Doove Green Buzz gaat de weg op. Heb jij hem al zien rijden?

oktober 2023

Als toonaangevende leverancier van zorghulpmiddelen zetten wij al jarenlang in op een duurzame bedrijfsvoering. Het besef dat wij als familiebedrijf een verantwoordelijk hebben voor de volgende generaties motiveert ons om voortdurend te streven naar verbetering en innovatie op het gebied van duurzaamheid.

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet, kijken voortdurend kritisch hoe het beter en steeds een stapje groener kan, nemen concrete stappen om onze impact op het milieu te verminderen en om duurzame oplossingen te bieden; zowel voor onze eigen medewerkers en organisatie als voor onze klanten in de zorg en de samenleving.

Dit omvat onder andere het slim (her)inzetten/gebruiken van zorghulpmiddelen, afvalscheiding, papierloos werken via ons digitale platform KIS portaal en app en het verduurzamen van onze bedrijfspanden

Met de komst van onze Green Buzz hebben we nu een begin gemaakt met het elektrificeren van ons wagenpark.

Achter de schermen bij de opnames

Wil je updates van het laatste nieuws van
Doove Care Groep ontvangen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.