Webinar De universele plafondlift cassette

Een plafondlift cassette die op iedere bestaande rails past? Het bestaat! Benieuwd hoe deze ontwikkeling bijdraagt aan duurzaamheid in de zorg en herinzetbaarheid van hulpmiddelen? Kijk mee met ons live webinar op 7 mei.

Meer informatie en inschrijven

Doove Care Groep exclusief dealer van RotoBed®

april 2020

Het Rotobed® is een zorgbed met volledig automatische rotatie. Met een RotoBed® kunnen mensen die moeite hebben om in en uit het bed te komen, geheel zelfstandig een transfer maken zonder enige fysieke inspanning. Dit draagt bij aan het vergroten van de mobiliteit en kwaliteit van leven van de gebruiker. Daarnaast wordt het verzorgend personeel ontlast.

Het RotoBed® kan ook ingezet worden in het revalidatieproces van de patiënten die straks moeten revalideren van hun (Corona) IC opname. Zij zullen hun conditie en spierkracht weer op moeten bouwen en leren om zelfstandig uit bed te komen en te gaan staan. Het RotoBed® is met één druk op de knop in zitpositie te brengen en te draaien. Vanuit deze positie kan de cliënt veilig (leren) opstaan of een transfer maken naar een hulpmiddel.

We hebben een aantal bedden beschikbaar voor proefplaatsingen. Neem bij interesse gerust contact met ons op.

Wil je updates van het laatste nieuws van
Doove Care Groep ontvangen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.