Webinar Wondzorg op 28 maart om 11:00 uur

Wat voor soorten wonden zijn er, hoe behandel je een decubituswond en welke materialen kun je gebruiken? Onze gastspreekster Nancy Woerts vertelt hier in ons volgende webinar alles over.

Meer informatie en inschrijven

Webinar Wondzorg bij decubitus

Donderdag 28 maart

Decubitus blijft een belangrijk aandachtspunt binnen de zorg en is (helaas) nog steeds een veelvoorkomend probleem. Niet alleen de cliënt lijdt onder decubitus, maar wat te denken van de maatschappelijke gevolgen; decubitus leidt tot extra ligdagen, extra inzet van personeel, medicatie en medische hulpmiddelen.

Wanneer er ondanks alle preventieve maatregelen toch decubitus ontstaat is juiste wondzorg essentieel voor goed herstel. Het niet goed behandelen van een decubituswond kan leiden tot verdere complicaties.

Maar wat voor soorten wonden zijn er, hoe behandel je een decubituswond en welke materialen kun je gebruiken?
In het webinar “Wondzorg bij Decubitus” gaan we donderdag 28 maart om 11:00 uur samen met Nancy Woerts, specialistisch en project verpleegkundige bij Argos Zorggroep, dieper in op dit onderwerp.

Het webinar duurt circa 45 minuten, deelname is gratis en u kunt direct uw vragen stellen.
De opname zal worden gedeeld met iedereen die zich heeft ingeschreven. Een certificaat van deelname is na afloop op te vragen.

Wil je updates van Doove
Academie ontvangen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.